Green Peel by Dr. Schrammek

Der er i alt 3 forskellige peelinger.

– Green Peel® Fresh-up – Party peel
– Green Peel® Energy
– Green Peel® Classic

Læs mere


Uren Hud

Akne hud også kaldet problemhud kendetegnes typisk ved urenheder og fedtet hud med filipenser/bumser/talgknopper. Akne er den mest almindelige hudsygdom, og stort set alle udvikler på et tidspunkt i livet akne, i en eller anden grad. Hvis en talgkirtels udførselsgang tilstoppes, ses dette som en lille sort prik i huden.

Læs mere


Anti-Aging

Kvinders hud er mere udsat for ældningstegn end mænds, da kvindens hud er tyndere og ikke så olie/fugtberiget som mandens.

Læs mere


Mesoterapi

Denne behandling tilhører næste generation af hudpleje er en yderst effektiv anti-age behandling.

Læs mere


Dermatude Metaterapi

Denne behandling giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Meta terapi reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer.

Læs mere


Silkpeel diamantslibning

Silkpeel er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens den hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der samtidig indsluset et aktivt koncentreret produkt til din hud, alt efter hudtype.

Læs mere


Rosacea

Sensitive hudtyper har ofte områder med rødme men også irriteret hud. Rosacea er en tilstand mange kæmper med, som ligner lidt uren hud. Hud med Rosacea er særlig følsom overfor stress, sol, vind og temperaturudsving.

Læs mere